Ik wil altijd het briljante in jou vinden...

Jij bent hoogbegaafd. Dit zeggen, daar vind je al iets van.


Ja, je hebt er al van alles over gelezen, gehoord, gevonden. Ontzettend veel herkenning, wat begon bij je kind.

De puzzelstukjes zijn gevallen, zoals iedereen dat noemt. Je weet het, zelfs zonder test,

maar het zeggen en zien als iets wat jou juist bijzonder maakt, dat kan je niet.

En waarom niet...precies hierom:

Met je hoofd heb je alles beredeneerd; je weet hoe het werkt en wat je te doen hebt. Natuurlijk heb je her en der wat professionals gevolgd en mee gedaan aan online webinars of trainingen om het succesvol te kunnen integreren in je leven. Maar het werkt gewoon niet! En juist daar ga je weer twijfelen: ik moet dit toch alleen kunnen? Ik moet toch snappen hoe dit dan werkt? Ben ik dan toch niet zo slim? Kan ik toch niet zoveel als ik denk dat ik kan?

Je doorziet alle hulpverleners die hebt opgezocht. Je hebt er al genoeg afgetikt. Ze brengen je niks nieuws meer. Je doorziet vaak alles, maar hier kan je het niet. Je blijft vastlopen en doorziet niet waarom het jou niet lukt. Je mist het ontzettend dat anderen jou niet doorzien, en het je niet bij jou kunnen doorbreken. Elke keer weer ervaren dat je faalt en niet het succes bent wat je diep van binnen wel denkt te voelen.

Die strijd van binnen vind je zo ontzettend ingewikkeld. Je voelt, heel stiekem, dat je wél die briljante geest bent. Je wilt dit gevoel niet opgeven en graag echt overtuigd zijn. Maar tegelijkertijd ben je ontzettend bang dat het niet waar is. Dat je het allemaal verzint en door de mand gaat vallen als je hier toch voor gaat staan. Je wilt ontzettend graag authentiek zijn en bent het soms ook echt wel, maar houdt je nog zo vaak in. Voor de buitenwereld ben je echt al wat, zij denken dat jij staat. Maar jij weet dat er meer in je zit. Maar wie ben jij om dat te zeggen?

Je verlangt naar het “aan” staan. Je hebt tijd tekort voor jouw enorme popcornhoofd met alle ideeën die je krijgt en alle verbanden die je legt en waar jij de mogelijkheden ziet. En op de spaarzame momenten dat je “aan” staat, voel je het. Geen twijfel, dit is het echt. Dan ben je ervan overtuigd dat er meer in je zit dat er uit wilt komen. Maar je verliest het keer op keer van al die stemmetjes in je hoofd:

Wie ben ik dan om..

Ze zien me al aankomen..

Wat stel ik voor..

Waarom zou dit het wel zijn..

Hoe moet ik dan ooit…

Voor mij werk het niet zo…

Wat als het niet goed genoeg is…

Wat als ik erop afgerekend word

Als ik maar weet wat ik te doen heb..

Als ik mijn ware doel weet, dan..

Je kan pas echt jezelf zijn, 

als je weet wie en wat jij écht bent. 

Hoe zou het dan voor je zijn als:

  • Je jezelf gaat zijn zonder die aangepaste en ingehouden versie van jezelf, waarmee jij jezelf nu zoveel geweld aandoet?

  • Je nog verder leert te voelen wat je volledige IK is en waartoe je meer in staat is, waardoor je gaat weten waarvoor je bedoelt bent?

  • Het niet meer de wereld is die bepaalt wie jij bent en hoe jij je toont, maar jij dat doet?

  • Je schijt aan de wereld hebt, omdat je constant vanuit je ware bedoeling en wie je echt bent kan gaan staan en je potentieel kan ownen? Jij het durft te zijn en durft te leven.

  • Je de handrem eraf haalt van je briljante geest; wat inhoudt dat je Ongetemd & Ongeremd gaat leven met alles wat er meer in je zit en stikgelukkig wordt van jezelf en je eigen leven?
Vertel, vertel!

Leef je ongetemde kaliber! 

Hoe? Besluiten dat het tijd is. Tijd om te stoppen met het jezelf klein te houden en niet te doen waarvoor jij bedoeld bent.

 Besluit je dat het nu jouw tijd is?

Yess, het is nu mijn tijd!

“Commitment gaat verder dan het moment waarop 

je besluit dat je het zat bent.”

Samenwerken:

Ik heb een uitgebreid programma voor je klaar staan:  'In 100 dagen van straalangst naar straalkracht', eindelijk je talent voelen en leven.

 

In 4 maanden leer jij:

  • Wie je echt bent en waarvoor je bedoeld bent. Je gaat dit volledig ownen, zodat jij volledig jezelf durft te gaan zijn. Je gaat schijt hebben aan de wereld en leeft ongeremd je volle potentieel.
  • Naast het online trainingsprogramma ontvang je 1 op 1 coaching van mij. In deze sessie gaan we voorbij het besluit en wordt het die commitment dat jou de verandering gaat geven waar naar je al zo lang zoekt.