Opname Masterclass:
Leven zonder Handrem

Stop met je aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf

Ik wil de opname zien!
Slechts 17,=. Te bekijken t/m 1 oktober 2024.
100% compromisloos hoogbegaafd leven & ondernemen
100% compromisloos hoogbegaafd leven & ondernemen

Opname Masterclass:
Leven zonder Handrem

Stop met je aanpassen en ga leven als je hoogbegaafde zelf

Ik wil de opname zien!


Slechts 17,= Te bekijken t/m 1 oktober 2024
De live versies zijn gestopt. De opname is beschikbaar tot 1-10-2024

Je doorziet dingen sneller dan anderen

En toch... doorzie je niet waar het mis gaat in jouw leven.

Waarom je niet zonder de handrem erop kunt leven, terwijl je in alles voelt dat er meer in je zit.

Wat je wel doorziet, is dit:

Je kan niet helemaal zijn wie je bent.

In je werk hou je je in en privé voelt het alsof je een leven leidt dat je niet zelf hebt bedacht. Je houdt je voortdurend in en leeft met de handrem erop.

Het liefste zou je helemaal jezelf willen zijn.

Maar je ziet ook wel dat dat niet lukt. Dus zoek je altijd maar naar de juiste balans tussen jezelf kunnen zijn en je aanpassen. Resultaat: je leeft in een kramp, elke dag.

Al dat zoeken maakt je onzeker.

Je blijft maar denken en zoeken naar oplossingen om het beheersbaar te maken. Je bent zo vervreemd geraakt van wie je echt bent, dat het niet meer voelt dat je leeft als jezelf. Soms ben je bang dat je echt gek bent: je bent anders dan de rest, maar als je echt kiest voor jezelf gaat het mis in je leven. Hoe dan wel? Je kunt het niet afkijken en ook niet vertrouwen op je eigen gevoel… Vooruit kom je niet.

Ze willen je wel begrijpen, maar kúnnen dat niet.

Je collega’s, je vrienden: ze doen hun best maar snappen je niet echt. En coaches, therapeuten en psychologen die zéggen dat ze je kunnen helpen, die begrijpen je ook niet. Niet zo gek, want als jij jezelf al niet snapt, hoe moeten zíj je dan begrijpen. Maar je voelt je er verrekte eenzaam door.


Je bent 'numb'.

Je bent zo ongelooflijk goed geworden in aanpassen, dat je volledig uit staat. Je bent “numb”. erop.

Zomervakantie-actie:

Opname nog t/m 1 oktober 2024 te bekijken:

Wat anderen zeggen

'Hartelijk bedankt!!! Ik had en heb het steuntje in de rug nodig.'
Ik moet en wil trouw zijn aan mezelf en zal dit gaan bijhouden (wat ik nodig heb en wat beter kan en hoe) in een soort dagboek. Ik moet achter mezelf gaan staan en voor mezelf opkomen. Ik zocht alleen hulp om achter mezelf te gaan staan.

Cecilia

'Ik zit hier met tranen achter mijn oog, ze voelen zo hoog.'

Dank je wel voor gisteravond, het heeft weer ogen geopend en gevuld met tranen. Mijn hoofd draait inderdaad overuren.
Liesbeth

'Je bent op je best als je jezelf bent.'

- Oprah Winfrey -

Wat gaat deze masterclass jou brengen:

  • Je gaat voelen wie je helemáál niet wilt zijn en waar het nodig is de handrem eraf te halen, zodat je kan beslissen om het automatische inhouden overboord te gooien.


  • Je gaat voelen en ontdekken hoe jij helemaal jezelf kan zijn. Je ontdekt welke balans voor jou, met je andere bedrading, wél werkt om ontspannen te kunnen leven. Hoe je de persoon kunt zijn die jij verlangt te zijn, waardoor aanpassen geen enkele issue meer hoeft te zijn omdat jij besluit wat je daarmee gaat doen.


  • Zucht, een diepe ontspanning ligt op de loer. Na al die keren dat je je afvroeg “hoe dan wel?!”, is ineens de koers duidelijk. Je ziet welke eerste stappen je eerst te zetten hebt. Niet steeds zoeken en alles beheersbaar maken meer, maar eindelijk vertrouwen en hoop hebben dat het echt kan. Dat jij het echt kan. En het niet meer mis hoeft te gaan.


  • Je weet precies hoe jij jezelf kan gaan begrijpen. Sterker nog, je gaat begrijpen waarom het helemaal niet nodig is om begrepen te worden. Jij weet wat dit keer te doen hebt om de hulp te ontvangen die je verlangt. Je gaat namelijk jezelf helpen, waardoor de eenzaamheid naar de achtergrond verdwijnt.


  • Na deze masterclass is het voor jou onmogelijk geworden om “numb” te blijven, omdat je ziet waar jij jezelf te kort hebt gedaan door het constante aanpassen. Je kan het niet meer negeren, want je doorziet alles hierna. Het effect? Je kiest voor jezelf, hoe je je eigenlijk wilt voelen en wie je verlangt te zijn. Je verlangen naar “aan” staan is aangewakkerd en dat gaat je constant helpen vooruit te komen.

Ik wil 100% compromisloos mezelf kunnen zijn!

Opname Masterclass aanschaffen


Duur masterclass: 120 min